Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Simon Bambach – Bas Koudenburg

Dit beloofde ook weer een verrassende partij te worden waarin beiden diep kunnen gaan. De eerste game was na vele enerverende rally’s voor Simon met 11-9. In de tweede game kon Simon het spel iets beter sturen en de ballen iets scherper wegleggen. Simon pakte de game met 11-6. In. de derde game kwam ook Bas helemaal in zijn spel en wist hij Simon regelmatig te verrassen. Deze game was dan ook voor Bas met 11-8. En dan zie je de gelijkmaker wel zitten en ga je voor een vijfsetter. Maar Simon had ook zijn eigen plan al in gedachte en dat betekende nu maar afsluiten. Maar het ging toch ook nu weer gelijk op en moest voor ieder punt fel gestreden worden. Het was Simon die de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas een schitterende partij die ook zomaar in zijn voordeel kan worden beslist.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

Andre wist in de eerste game de druk goed op te bouwen en pakte verrassende punten. De game was voor Andre met 11-7. In de tweede game was het duidelijk Bas die het spel dirigeerde en de punten pakte hij won met 11-4. In de derde game wist ook Andre de ballen weer goed weg te leggen en dan gaat het er ook weer om spannen. Ook nu was het weer Bas die de game pakte met 11-7. In de vierde game ging ook Andre weer goed  mee en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. En dan zie je ook  weer mooie rally’s waarin beiden weer goed weten te scoren. De game ging uiteindelijk weer naar Bas met 11-9 en in sets met 3-1 maar Andre was zeker niet ontevreden met deze partij.

 

Maurice Chevallier – Sjors Wierstra

Dit beloofde ook weer een titanen strijd te worden beiden gingen dan ook voor goud. En we zagen dan ook een zeer gevarieerd squashspel waar alles in zat. Het was Maurice die uiteindelijk de wist te pakken met 11-9. In de tweede game leek Maurice in een hoog tempo de volledige winst te pakken, maar hij gaf toch nog een puntje weg en won met 11-1. Sjors herstelde toch nog wel iets in de laatste game met iets beter spel. Echter Maurice pakte de game met 11-6 en in sets met 3-0. Sjors was duidelijk niet in zijn spel en bij Maurice zijn spel liep alles super goed en dan kom je er soms helemaal niet aan.

 

Simon Bambach – Taipan Yau

Ook Simon en Taipan geven nooit op en gaan voor iedere bal en dan zie je het mooiste squash spel. De eerste game ging dan ook mooi gelijk op, maar Taipan pakte de winst met 11-7. In de tweede game ging het helemaal naar een top nivo en speelden ze letterlijk de sterren van de hemel en gaven ze elkaar niks cadeau. Deze game was uiteindelijk voor Simon met 13-11. In de derde game hadden ze regelmatig de meest onmogelijke rally’s en dat zorgde voor veel hilariteit. Deze won Taipan weer met 11-8. In de vierde game zag Taipan wel mogelijkheden voor de afsluiting, maar Simon dacht op zijn beurt al aan een vijfsetter. Er was weer volop strijd met wederom verrassende rally’s, maar ook nu waren ze weer aan elkaar gewaagd. Simon wist nu weer de winst te pakken met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Ook in deze game gaven ze elkaar geen millimeter ruimte en werd er op het scherpst van de snede gespeeld. Maar uiteindelijk pakte Simon de overwinning met 11-9 en in sets zijn favoriete uitslag met 3-2 maar zeker voor beide spelers een geweldige partij met mooie momenten.

|Doorsturen