Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg - Sjors Wierstra

Michel was net terug van trainingkamp en was er helemaal klaar voor. Het ging dan ook in een hoog tempo van start en dan zie je meteen een mooi squashspel. De eerste game was voor Michel met 11-6. Ook de tweede game ging naar Michel maar nu pakte Sjors ook zijn punten. Michel won met 11-7. Maar in de derde game wist Sjors duidelijk meer voordeel te pakken en trok hij de game langzaam naar zich toe en won met 11-7. In de vierde game ging Sjors voor de gelijkmaker en kreeg hij vleugels. En dan loopt het spel helemaal in jouw voordeel en lukt alles. Hij pakte de game met 11-4. In de laatste en beslissende game gingen beiden voor iedere bal en zagen we een fraai squashspel met lobballen, boostballen en snoeiharde lengteballen. Na vele spannende rally’s was het Michel die de game pakte met 11-6 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Sjors een mooie pot die heel dicht bij elkaar lag en zomaar anders kan lopen.

 

Eric Menks – Johan Kwast

Dit beloofde ook weer een spannende pot te worden want beiden geven nooit op. We zagen dan ook direct lange en enerverende rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en de rally’s werden op het scherpst van de snede beslist. De eerste game was voor Eric met 11-8. Ook in de tweede game was er volop strijd en waren ze aan elkaar gewaagd en wisten beiden de punten te pakken. Maar ook nu was het weer Eric die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de derde game bleven ze volop strijd leveren, maar nu wist Eric toch de ballen wat scherper weg te leggen. Ook nu was de game weer voor Eric met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Johan een pracht partij en hij laat wel weer zien dat hij bijna helemaal terug is in zijn spel.

 

Sjors Wierstra – Yari Siderius

Sjors was super gemotiveerd na zijn super partij tegen Michel en ging dan ook volop voor de punten. Maar ook Yari geeft niet snel op en wist toch ook de nodige punten doordat Sjors toch wel wat fouten maakte. De game was voor Sjors met 11-6. Ook in de tweede game ging Yari goed mee en moest Sjors scherp spelen. Ook nu pakte hij de game met 11-7. En in de laatste game zagen we eigenlijk hetzelfde spel met dan weer winst voor de een en dan voor de ander. Maar ook nu pakte Sjors de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari was tevreden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda