Voetbal

Derde Caspar de Robles Plus Lunenborg Toernooi

Op 25 augustus zal het derde Caspar de Robles Plus Lunenborg Toernooi plaatsvinden op het Oostersportpark. Zeerobben is wederom weer gastheer en verwelkomt vier teams die dan volop in voorbereiding zijn op het nieuwe seizoen 2018-2019.

Maurice Lunenborg van Plus Lunenborg heeft alle vertrouwen in de organisatiecommissie van het toernooi die op hun beurt alle vertrouwen hebben in de hoofdsponsor. (Foto: Frans Bode)

De organisatiecommissie ondervond veel concurrentie van andere verenigingen die zo voor de bekerwedstrijden ook een toernooi hebben georganiseerd. Zo was het eerste Caspar de Robles toernooi drie jaar terug het enige in het Noorden, nu zijn er vergelijkbare toernooien in Leeuwarden en Damwoude. Helaas heeft de prijswinnaar van vorig jaar, Flevo Boys, voor een andere voorbereiding gekozen en verdedigen de titel van 2017 dus niet.

De volgende verenigingen doen mee in een poule en spelen allemaal vier wedstrijden van 40 min:

SFW Sneek, Hoofdklasser Zondag; Drachtster boys, Eerste klasse Zaterdag; vv Monnickendam, Tweede klasse Zaterdag; Zouaven, Tweede klasse Zondag; Zeerobben, Eerste klasse Zaterdag

Nieuw is dat er een element wordt ingevoerd waarbij de scorende teams extra punten kunnen verdienen. Dit zal het aanvallend voetbal verhogen is de verwachting. De voorbereidingen gaan gestaag verder en met hulp van ruim 25 vrijwilligers hoopt Zeerobben er weer een mooie en sportief toernooi van te maken. Ook dit jaar is Plus Lunenborg weer hoofdsponsor van dit toernooi. Noteer dus alvast in uw agenda: 25 augustus 2018 om 10.30 uur het derde Caspar de Robles Plus Lunenborg Toernooi. 

|Doorsturen