Voetbal

De meisjes van fc Harlingen

Met vier meisjesteams kunnen de veelal fanatieke meisjes volop met eigen leeftijdsgenoten voetballen en daardoor beleven ze veel voetbalplezier. Dit plezier in het voetbal zagen we zaterdag toen (bijna) alle meisjesteams thuis speelden. Hoe ze het deden? Een klein overzichtje:

Fc Harlingen MO11

MO11-1 moest een flink verlies incasseren. Met maar liefst 0-11 wist L'warder Zwaluwen MO11-2 te winnen van fc Harlingen. Maar het verlies werd al snel vergeten nadat de penalty’s er een voor een invlogen. De komende twee zaterdagen zijn de meisjes vrij en spelen pas op 15 april weer een wedstrijd.

 

Fc Harlingen MO13

Tegenstander Blauw Wit MO13-2 bleek een stuk sterker dan de meiden van MO13, het werd 0-6. Zaterdag reizen de meisjes af naar Leeuwarden en gaan het daar vanaf negen uur opnemen tegen FVC MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15

Na de winst tegen Zeerobben MO15-2 boekten de meisjes van MO15-1 ook tegen SC Berlikum MO15-1 winst. Het werd een heus doelpuntenfestijn want met maar liefst 8-0 werd de tegenstander naar huis gestuurd. De winning mood is on zullen we maar zeggen. Zaterdag reist het team af naar Beetgum (MO15-1).

 

Fc Harlingen MO17

De thuiswedstrijd tegen Oosterlittens werd door de tegenstander afgelast en dus waren de meiden vrij. Zaterdag ontvangen ze de MO17-2 van vv Sneek W/Z en de wedstrijd begint om 11.00 uur.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda