De meisjes van fc Harlingen

Met vier meisjesteams is er voor iedere leeftijd een team bij fc Harlingen en kunnen de veelal fanatieke meisjes met eigen leeftijdsgenoten voetballen. Zaterdag is het bij uitstek een goede mogelijkheid om ze te aanschouwen want alle teams spelen hun wedstrijden thuis bij fc Harlingen.

Fc Harlingen MO11

Het is best pittig voor de meisjes in de eerste klasse want met slechts een punt sluiten zij de derde fase af. Nieuwe ronde, nieuwe kansen in fase 4 en MO11-1 start zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen MO11-2. De wedstrijd begint om 9 uur.

Fc Harlingen MO13

Tegen de koploper Leovardia MO13-1 werd er afgelopen zaterdag met 0-6 verloren. Zaterdag komt Blauw Wit MO13-2 naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur.

Fc Harlingen MO15

De eerste helft in de stadsderby tegen Zeerobben MO15-2 was niet zo best en Zeerobben kwam verdient op voorsprong. Na rust kwam fc Harlingen fel uit de start blokken en scoorden al snel de gelijkmaker. Duels werden steeds vaker gewonnen en de druk op de verdediging van Zeerobben werd groter en groter en fc Harlingen ging op zoek naar de voorsprong. Een actie op rechts van Roos werd tot goal gepromoveerd door Tiffany (2-1) en met een bekeken schot van Jaylin wist fc Harlingen uiteindelijk de stadsderby met 3-1 te winnen. Zaterdag om 9 uur een thuiswedstrijd tegen Berlikum en hopelijk kunnen de meiden de stijgende lijn voortzetten.

Fc Harlingen MO17

Met de winst van 1-3 tegen Akkrum nog in het achterhoofd zullen de meiden zaterdag vol goede moed de thuiswedstrijd tegen Oosterlittens MO17-1 ingaan. De wedstrijd tussen de nummer 2 (fc Harlingen) en 3 (Oosterlittens) begint om 11.00 uur.