Voetbal

De meiden van Zeerobben

Ook afgelopen zaterdag kwamen zowel MO13 als MO15 als ook VR1 in actie. En… ze behaalden allen de volle winst. Girlpower!

Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen de Sweach waardoor de vrouwen uit het bekertoernooi werden gewipt stond er nu weer een competitiewedstrijd op het programma en niet zo maar één. De wedstrijden tegen Franeker zijn altijd bijzonder. Maar ze zijn niet altijd spannend. Zo ook niet afgelopen zaterdag. Zeerobben had in het begin van de wedstrijd nog wel veel moeite met scoren maar kansen werden er genoeg gecreëerd. Uiteindelijk werd er toch met 9-0 gewonnen. De vrouwen doen het prima in de competitie en voeren op dit moment de ranglijst aan. Morgen alweer een thuiswedstrijd voor de vrouwen. Dan komt de nummer vijf Leovardia op bezoek. 

Steeds maar weer lukte het net niet bij MO15-1. Maar wie erin blijft geloven krijgt uiteindelijk toch de beloning en dat gebeurde afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys. Het werd uiteindelijk een keurige 2-0 overwinning die MO15 een keurige zevende plaats oplevert. Morgen weer een goed resultaat? Dan speelt MO15 weer thuis. Dit keer tegen de nummer twee van de ranglijst Oosterlittens. 

Een nipte overwinning was er voor MO13-1 in de uitwedstrijd tegen SJO DFC maar ook nipte overwinningen leveren gewoon 3 punten op. Het werd 1-2 in Dronrijp. Samen met Terschelling staat MO13 nu mede bovenaan. Morgen spelen de meisjes van MO13 thuis tegen Lemmer. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda