Voetbal

De meiden van Zeerobben

De meiden van Zeerobben kwamen ook volop in actie. Een bekerwedstrijd was er voor VR1 en MO13. MO15-1 speelde een competitiewedstrijd.

Voor VR1 is het bekeravontuur al weer snel over en dat is jammer en bleek ook geheel onnodig. Tegen de Sweach kwam Zeerobben na een 1-0 achterstand terug tot 1-1 en verzuimde uiteindelijk uit de vele mogelijkheden de 1-2 te scoren. En de wetten in de voetbalwereld gelden ook voor VR1. Als je het zelf niet dan doet de tegenstander het wel en dus verloor VR1 geheel onnodig met 1-2 en ligt daardoor uit het bekertoernooi. Veel tijd om erbij stil te staan is er niet want morgen wacht de derby tegen Franeker om 14.30 uur op het Oostersportpark. 

De meisjes van MO13 zitten ook nog in de beker en troffen afgelopen zaterdag Hardegarijp. Zeerobben gaf niks weg maar scoorde zelf wel drie keer waardoor zij wel doorgaan in de beker. Morgen wacht echter de competitie weer met een uitwedstrijd tegen SJO DFC. 

MO15 zit in een mooie gelijkwaardige competitie waar de teams tot nu toe aan elkaar gewaagd zijn. Vorige week speelden de meiden 1-1 tegen SJO RVLC en afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Oudehaske op het programma. Die verloren de meiden nipt met 2-3 maar het zoveel meer ingezeten als… maar als geldt niet en dus morgen nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen Heerenveens Boys. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda