Voetbal

De Meiden van Zeerobben

De meiden hadden een goede voorbereiding gehad op de wedstrijd tegen QVC. Op donderdagavond werden er een paar wedstrijdjes gespeeld tegen de meiden van de marine. Een leuke ontmoeting waarbij de meiden van de marine toch al een stapje verder waren. 

Maar het gaf VR1 weer nieuwe inspiratie en dat bleek zaterdag toen na een spannende partij uiteindelijk een 4-3 overwinning over de streep werd getrokken. De eerste drie punten zijn een feit. Helaas kan de stadsderby tegen fc Harlingen morgen niet door gaan. Daarom moeten de vrouwen een weekje wachten en hebben helaas wederom een weekendje vrij.

Na twee overwinningen op rij in de ‘mannencompetitie’ moesten de meiden van JO15-5 nu de eerste nederlaag incasseren. Thuis tegen LSC werd er met 8-0 verloren. Die stand was overigens in de rust al bereikt. Morgen op pad naar koploper Workum.

In MO13-1 zitten veel nieuwe meiden die nog maar heel kort voetballen. En als je dan speelt tegen meisjes die al wat langer op voetballen zitten wordt het wel heel zwaar en is het niveauverschil groot. Thuis tegen Leovardia werd er dan ook met 20-0 verloren. Morgen wacht een dagje Ameland.

De meisjes van MO11-1 weten van geen ophouden. De verre uitreis naar Urk deed de meisjes blijkbaar goed want ze kwamen terug uit de Noordoostpolder met een 10-0 overwinning. Morgen weer een thuiswedstrijd. Dit keer komt Flevo Boys op bezoek.

 

|Doorsturen