Voetbal

De Meiden van Zeerobben

Slechts drie teams kwamen uit afgelopen zaterdag. MO11-1, MO13-1 en VR1 speelden een nieuwe ronde in hun competitie. Van de drie wedstrijden werden er twee gewonnen en helaas één verloren. Het best presterende team was deze week het VR1 van Zeerobben. Zij behaalden de eerste drie punten van 2019. MO13-1 won ook in Workum. Helaas moest MO11-1 haar meerdere erkennen in de koploper van hun competitie. De wedstrijden van MO15-1 en VR2 werden verplaatst.

Zeerobben VR1

Twaalf wedstrijden geleden (161 dagen) won Zeerobben VR1 haar laatste wedstrijd. Het zat er al een tijdje aan te komen maar afgelopen zaterdag mochten ze dan eindelijk de eerste drie punten van 2019 bijschrijven. Na een prima wedstrijd tegen Blauw Wit VR1 was het afgelopen zaterdag winst tegen Berlikum VR1. De dames stonden in de eerste helft nog op een 0-1 achterstand, maar dat maakten ze in de tweede helft helemaal goed en stond de stand al snel op een 3-1 voorsprong. Berlikum maakte nog wel 3-2 maar daar bleef het bij. Komende zaterdag gaan de dames op visite bij Ternaard VR1.

 

Zeerobben VR2

Het VR2 zit al een aantal weken te wachten op haar kampioenswedstrijd. Elke keer gaat de wedstrijd niet door en moeten de dames weer een week wachten totdat ze de schaal in ontvangst mogen nemen. Voor aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd gepland tegen de nummer twee Makkum VR1. Als die niet verplaatst wordt, dan wordt er gespeeld om 14.30 uur. Bij winst is het natuurlijk feest op het Oostersportpark.

 

Zeerobben MO15-1

Ook MO15-1 had geen wedstrijd afgelopen zaterdag. De wedstrijd die gepland stond tegen MKV MO15-1 is verplaatst naar maandagavond aanstaande. Een druk programma voor deze meisjes die aanstaande zaterdag eerst naar Sint Annaparochie afreizen voor een duel tegen het MO15-1. Die wedstrijd begint om 12.45 uur en maandag om 19.00 uur.

 

Zeerobben MO13-1

De meisjes van MO13-1 gingen afgelopen zaterdag op visite bij het MO13-1 van vv Workum. De eerste ontmoeting werd met 8-3 gewonnen door de Zeerobben maar afgelopen zaterdag bleek het toch iets moeilijker. Zeerobben wist de wedstrijd met een doelpuntje verschil te winnen. Het werd 1-2. Aanstaande zaterdag komt Tollebeek MO13-2 op visite. De wedstrijd begint om 10.15 uur op het PLUS veld.

 

Zeerobben MO11-1

2-8 verliezen van de koploper Bolsward MO11-1. Nee dat is niet leuk natuurlijk. Maar twee keer scoren is natuurlijk wel een pluspuntje. Natuurlijk hadden de Robjes gezien de statistieken geen kans tegen Bolsward MO11-1, maar de meisjes gaan ook net als de koploper altijd voor de winst en dat resulteerde in die twee doelpuntjes. Aanstaande zaterdag is er weer kans op de drie punten voor de meisjes. Zeerobben gaat op bezoek bij NOK MO11-1 in Oudemirdum. Vorige week hadden de twee ploegen al een ontmoeting. Toen was Zeerobben de sterkste en wisten ze met een mooie 4-0 te winnen. Zaterdag weer? We zullen het zien. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

|Doorsturen