Voetbal

De Meiden van Zeerobben

De ene zaterdag is de andere niet. Dit werd afgelopen zaterdag wel duidelijk voor de meiden/vrouwen van Zeerobben. Vooral voor VR1, die had haar dag niet. Van de zes wedstrijden die gespeeld zijn, verloren er vier teams. Toch was er ook winst! Het jongste team en het oudste team van de vrouwenafdeling wist te winnen.

Zeerobben VR1 mocht zaterdag vijf nieuwe wedstrijdballen in ontvangst nemen van Radjish Balkaran namens Live Nation Entertainment.

Na de moeizame winst van vorige week op Leovardia VR1 hadden de dames van Zeerobben VR1 afgelopen zaterdag hun dag niet. MKV’29 VR1 wist met maar liefst 0-7 te winnen. Zeerobben speelde zonder haar vaste keepster en dus stond er een speelster op het doel. Het eerste half uur hielden ze nog stand tegen de Leeuwarders maar na twee onbenullige tegendoelpunten was het voor Zeerobben genoeg. Zeerobben verloor uiteindelijk met 0-7. Nog niet eerder werd er in deze competitie met zulke cijfers verloren. Het enige ‘positieve’ deze zaterdagmiddag waren de nieuwe ballen die ze in ontvangst mochten nemen uit handen van Radjish Balkaran namens Live Nation Entertainment. Morgen spelen de dames weer een thuiswedstrijd, dit keer ontvangen ze Leeuwarder Zwaluwen VR1.

Het Zeerobben VR2 wist zoals verwacht weer te winnen. Het Arum VR1 had gezien de uitslag geen schijn van kans tegen Zeerobben. De Harlingers wisten dan ook met gemak tien keer het netje van de Arumers te raken. De eindstand 10-0. Aanstaande zaterdag gaan de dames op bezoek bij het VR1 van ONB in Drachten. Een eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindige in een 8-0 winst voor de Robben. Of ze dat ze morgen weer lukt, weten we ongeveer tegen drieën.

Zeerobben MO17-1 heeft haar seizoen niet. In deze competitie heeft het team nog geen wedstrijd gewonnen. Ook afgelopen zaterdag wisten ze het betere spel niet in winst om te zetten. De meiden speelden op zich niet slecht, maar nog geen doelpunten. LSC MO17-1 won uiteindelijk met 0-3. Morgen staat Sint Anna MO17-1 op het programma. Op het Oostersportpark hebben de meiden weer een kans op winst, al zal het moeilijk worden. De ploeg uit Sint Annaparochie staat tweede en Zeerobben helaas laatste.

Zeerobben MO15-1 wist zaterdag even niet dat ze wel een wedstrijd hadden. Door miscommunicatie tussen beide teams was het even niet duidelijk of de wedstrijd nog wel gespeeld werd. Uiteindelijk was dat toch het geval en moesten de meiden snel opgetrommeld worden om naar Sint Annaparochie af te reizen. Of dat de reden was weten we niet maar Zeerobben verloor met 5-3. Morgen spelen de meiden van MO15-1 thuis een wedstrijd tegen nummer twee Bolsward MO15-2.

Zeerobben MO13-1 verloor zaterdag weer. Hoewel de meisjes wel doelpunten maken kon het geen blok zetten tegen Blauw Wit ’34 MO13-1. De wedstrijd werd verloren met 3-8. De meisjes wisten van de vijf wedstrijden maar één te winnen. Misschien verandert dat morgen. Dan spelen de meiden in Leeuwarden tegen Leovardia MO13-2.

Zeerobben MO11-1 dendert nog even door! Weer wisten de meisjes te winnen. In Vrouwenparochie wisten ze het CVO MO11-1 met 0-1 te verslaan. Weer een overwinning voor deze toffe ploeg. Ondertussen staan de meisjes op een stevige tweede plaats. Alleen het sterke Bolsward moeten de meiden nog voor zich dulden. Daar kan morgen verandering in komen. Dan spelen ze op het Oostersportpark tegen Bolsward. Een echte topper dus! Wil je de meisjes aanmoedigen? Dan is het wel vroeg uit de veren, de wedstrijd begint al om 8.30 uur.

Wil je als meisje/vrouw wel eens een balletje trappen in een leuke meiden/vrouwenploeg? Bij Zeerobben spelen meiden en vrouwen bijna in alle leeftijdscategorieën en op elk niveau. Lijkt het je leuk om het eens te proberen of heb je ooit wel eens gevoetbald en wil je weer gaan voetballen? Kom dan eens langs op het Oostersportpark tijdens een training. Je vindt de trainingstijden op onze website www.zeerobben.nl onder het kopje Clubinfo. Of mail voor informatie naar meisjesvoetbal@zeerobben.nl

 

Programma morgen:

8.30 Zeerobben MO11-1-SC Bolsward MO11-1

9.00 Zeerobben MO17-1-Sint Annaparochie MO17-1

9.00 Leovardia MO13-2-Zeerobben MO13-1

11.30 Zeerobben MO15-1-SC Bolsward MO15-2

13.10 Zeerobben VR1-Leeuwarder Zwaluwen VR1

13.30 ONB VR1-Zeerobben VR2

|Doorsturen

BuienradarAgenda