De Meiden van Zeerobben

Afgelopen zaterdag zijn van de zes meiden/vrouwenteams van Zeerobben er maar drie in actie gekomen. Slechts MO11-1, MO15-1 en het VR1 kwamen in actie. De wedstrijden van de andere teams gingen niet door. Van de gepeelde wedstrijden afgelopen zaterdag werden er door alle drie teams punten verdient! Een mooie oogst voor de meiden/vrouwen van Zeerobben.

VR2 van S.C. Stiens kwam er een groot aantal keren goed van af tijdens de vele aanvallen van Zeerobben VR1. Slechts een gelijkspel was de oogst van Zeerobben, terwijl winst meer dan terecht had geweest gezien de vele kansen! (Foto: Willem Rienk Miedema)

Zeerobben VR1

Ontving het VR2 van S.C. Stiens op het Oostersportpark. Na het verlies tegen Frisia vorige week waren de dames gebrand om in ieder geval een puntje te scoren tegen de Stienser dames. En dat lukte! Door een gelijkspel op het Stienser Vrouwen 2 verdienden  Zeerobben weer een puntje, al had er volgens het gespeelde spel  veel meer in gezeten. Ondanks dat de Zeerobben in de eerste helft al binnen een minuut op een 0-1 achterstand ston, waren ze in de resterende tijd van de 1e helft de sterkere ploeg maar wilden de doelpunten er maar niet van komen. Ook in de 2e helft was Zeerobben de betere ploeg. Gelukkig wisten de Zeerobben vrouwen dan wel een doelpuntje te maken uit de vele kansen die ze kregen. Uit een aanval uit het “boekje” zeg maar, scoorde na een voorzet van aanvaller Rebecca Zwart middenvelder Dagmar Anema de 1-1. Stiens VR2 zette in het laatste kwartier nog wel even druk op de Zeerobben maar na 90 minuten spelen bleef de stand gelijk. De dames hebben slechts één wedstrijd verloren en speelden drie keer gelijk. Zaterdag een vrije dag voor het VR1 van Zeerobben.

Zeerobben VR2

Had afgelopen weekend geen wedstrijd. Ook zaterdag hebben de dames nog vrij. Voor hen is het pas volgende week zaterdag weer matchday! Dan ontvangen de dames het VR3 van de Leeuwarder Zwaluwen.

Zeerobben MO17-1

Had afgelopen zaterdag een wedstrijd gepland tegen Leovardia MO17-1. Maar door een tekort aan speelsters aan Leovardia zijde ging de wedstrijd niet door en is deze verplaatst naar 15 december van dit jaar. Zaterdag is het bekerdag voor de Zeerobben MO17-1. Op Sportpark Nylan in Leeuwarden wordt om 9.30 uur afgetrapt. Het zal voor de meiden van MO17-1 niet een gemakkelijke wedstrijd worden. Eerder verloren  ze van deze ploeg met 6-3.

Zeerobben MO15-1

Zit duidelijk weer in de lift. Na een verlies en een gelijkspel wisten ze afgelopen zaterdag met 6-3 te winnen tegen Vlielandse Sport Vereniging '31 MO15-1. Een mooi resultaat en dat hadden de meiden wel nodig na een mindere start van het seizoen. De ploeg klimt met deze overwinning naar een 3e plaats in de poule. Ook voor Zeerobben MO15-1 zaterdag geen wedstrijd. Volgende week hebben de dames een wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1. Een echte streekderby dus!

Zeerobben MO13-1

Had afgelopen zaterdag een wedstrijd gepland tegen Ouwe Syl MO13-1. Maar helaas ging deze niet door. Wat de reden was voor afmelding is niet bekend. De wedstrijd wordt op 15 december ingehaald. Voor zaterdag hebben de meisjes ook geen wedstrijd gepland. Op 27 oktober wacht pas weer een wedstrijd, dan tegen Sint Annaparochie MO13-1.

Zeerobben MO11-1

Heeft zaterdag een bekerwedstrijd. Na  twee overwinningen in de Zwaluwen Jeugdbeker op SC Franeker MO11-1 wacht zaterdag het MO11-1 van MKV’29. Deze wisten ook twee keer te winnen van SJO DFC MO11-1 maar dan met grote cijfers (2-11 en 24-2)! Een pittige tegenstander dus voor de meisjes van Zeerobben MO11-1. Wie weet kunnen de meisjes een stunt leveren tegen MKV MO11-1. De dames gaan los om 9.00 uur op het PLUS-veld op het Oostersportpark.

Zaterdag maar twee teams in actie dus bij de meiden. Om 9.00 uur spelen de meisjes van MO11-1 thuis tegen MKV’29 MO11-1 en MO17-1 trapt om 9.30 uur af tegen MKV’29 MO17-1 in Leeuwarden. Allebei voor de Zwaluwen Jeugdbeker.