Voetbal

De meiden van Zeerobben

Wat een ontlading bij de vrouwen van VR1 na de overwinning op DWP. Na verloren te hebben van Bolsward nu dus weer een winstpartij en hoe. Op het zware C-veld moest alles uit de kast worden gehaald tegen het fysiek veel sterkere DWP. Al na een paar minuten keken de dames tegen een achterstand aan maar op karakter werd een 2-1 overwinning over de streep getrokken. En dat werd gevierd. 

MO15-1 speelde een doordeweekse wedstrijd. Na de winst op Terschelling was er nu een 2-0 nederlaag tegen MKV. Morgen de uitwedstrijd tegen L. Zwaluwen. Wat een plezier weer bij de meiden van MO15-2. Prachtig om te zien hoeveel lol de meiden met elkaar hebben. En dat leidt natuurlijk tot successen. Afgelopen zaterdag werd er met 6-0 gewonnen van Leovardia. Morgen vroeg eruit want dan spelen de meiden al om 08.45 uur in en tegen St. Annaparochie. 

De vrouwen van VR18+1 komen vanavond voor de laatste keer dit jaar in actie. De afsluitende speelronde wordt gespeeld in Makkum. Er staat heel wat op het spel voor de vrouwen want ze voeren de ranglijst aan met 40 punten uit 16 wedstrijden. Arum volgt op 4 punten en er zijn vanavond nog 4 wedstrijden te gaan. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda