Voetbal

De meiden van Zeerobben

Wat een spanning bij de meisjes van MO13-1. Het hele seizoen mee bovenaan gestaan maar het moest de laatste wedstrijd toch nog ‘even’ gebeuren. SJO DFC had ook nog kans op het kampioenschap dus moest er gewonnen worden. En met die instelling gingen de meisjes het veld in en ze wonnen uiteindelijk de kampioenswedstrijd met 5-0. Met 38 punten uit veertien wedstrijden de terechte kampioen en lieten ze JO DFC achter zich die in de najaarscompetitie nog het kampioenschap hadden binnengehaald. Groot feest na afloop zowel op het veld als in de kantine. 

De meiden van MO15 hebben de competitie ook met een overwinning afgesloten. Zij wonnen de laatste wedstrijd van Stiens met 4-0 en eindigden keurig op een vijfde plaats na in het najaar op een elfde plaats te zijn geëindigd.

Voor de vrouwen van VR1 stond er niks meer op spel in de laatste wedstrijd tegen ST Blija/Holwerd en dat was te merken. Al snel stond Zeerobben op een 0-2 achterstand en dat waren ze de gehele competitie niet gewend. Tweede helft werden de zaken weer recht gezet en uiteindelijk wonnen de dames met 5-2 en werd dit geweldige seizoen waardig afgesloten. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda