Voetbal

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 speelden een doordeweekse wedstrijd tegen St. Annaparochie. En wie denkt dat de vrouwen na het behalen van het kampioenschap verzadigd zijn komt bedrogen uit. Tegen St. Anna parochie werd gewoon weer met 6-0 verloren. Zaterdag zijn de vrouwen vrij. 

De meiden van MO15-1 speelden de derby tegen Franeker. Na een 2-2 ruststand trok Franeker uiteindelijk met 2-5 aan het langste eind. 

En dan de meiden van MO13. Zij zijn in een ongekend spannende strijd terechtgekomen met SJO DFC. En dan is er maar een ding belangrijk: je eigen wedstrijden winnen. Dat was nog niet zo eenvoudig want uit naar Be Quick Dokkum is altijd zwaar. Maar de meiden gingen ervoor en wonnen met 0-2. Stand van zaken is nu dat Zeerobben nu in punten gelijk staat met SJO DFC dat echter een beter doelsaldo heeft. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan. Zaterdag aanstaande de thuiswedstrijd tegen GAVC en dan op 4 juni de thuiswedstrijd tegen SJO DFC. Een mooiere ontknoping van de competitie kun je je niet bedenken. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda