Voetbal

De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17

De voorlopige indelingen zijn bekend en fc Harlingen MO11 gaat volgend seizoen als een MO13 de competitie in. Het team is in een zeer korte tijd uitgegroeid tot een mooie groep meiden die met veel passie en plezier met elkaar speelden. Elke week groeiden ze meer en meer en het heeft ze een prachtige derde plaats opgeleverd in de competitie.

De allerlaatste wedstrijd van fc Harlingen MO15-1 werd zaterdag thuis verloren met 0-8. De meiden hebben een zwaar seizoen achter de rug waarin ze voor het eerst op groot veld voetbalden. Na twee jaar corona en lang stil te hebben gestaan was dit een enorme stap voor het team. Toch stond het team er elke week weer en bleven ze positief. Het seizoen wordt binnenkort afgesloten met een teamuitje en volgend seizoen staan al deze meiden er gewoon weer. Met nieuwe energie en meer ervaring gaan ze als MO15-1 wederom de 2e klasse in.

Fc Harlingen MO17-1 speelde woensdagavond 8 juni de laatste wedstrijd van de competitie. In een thuiswedstrijd werd VC Trynwalden MO17-1 verslagen met 3-0. Dit levert het team een hele mooie tweede plaats op en daarmee hebben ze directe concurrenten MKV'29 MO17-1 en Geel Wit MO17-1 achter zich gelaten. Het nieuwe seizoen gaat het MO17 team 1e klasse spelen en ook dan zullen ze nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan.

|Doorsturen

BuienradarAgenda