Voetbal

ClubFund-spaaractie levert fc Harlingen mooi bedrag op

De ClubFund-actie bij Plus Lunenborg heeft een mooi bedrag voor fc Harlingen opgeleverd. Zaterdag is er een cheque ter waarde van € 361,75 euro overhandigd aan de secretaris Jan Helvrich. Hierbij een grote dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt.

De drie beste spaarders van fc Harlingen kregen een waardebon overhandigd.

Met de spaaractie bij de supermarkt konden mensen sparen voor eigen artikelen met het clublogo van fc Harlingen en, indien gewenst, met naam en foto van het spelende lid. Bij iedere tien euro aan boodschappen kreeg iedereen een punt waarmee men kon sparen voor bijvoorbeeld een placemat of mok. Tegelijkertijd ging bij ieder punt ook een bedrag rechtstreeks naar de eigen vereniging. Dat heeft dus het mooie bedrag opgeleverd van 361,75 euro. 

 

Naast de uitreiking van de cheques aan fc Harlingen werden ook de prijswinnaar bekendgemaakt. Dit waren de leden die de meeste artikelen hebben gekocht met de punten. De winnaars waren: 1. Jordin Roskam; 2. Jurre Jorritsma en 3. Kenji de Rover. Fantastisch gedaan en gefeliciteerd. Dit geldt niet alleen voor hen, maar voor iedereen. Want anders had fc Harlingen niet zo’n mooi bedrag kunnen en mogen ophalen. De ClubFund-actie was een groot succes. Iedereen daarom bedankt voor de medewerking.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda