Sport

Cascomontage/VVH behaalt wisselende resultaten

Cascomontage/VVH speelde in tien dagen tijd maar liefst drie wedstrijden en behaalde hierin wisselende resultaten. Er werden twee wedstrijden verloren tegen Voorsterslag/VC Zwolle (3-1) en tegen koploper Vovem ’90 (4-0). Thuis werd er op dinsdag 26 november met 3-2 gewonnen van Rouveen. Trainer/coach Simon Deschamps is gematigd positief over de behaalde resultaten van zijn ploeg. “Je kunt merken dat we een ploeg hebben die nog steeds erg aan elkaar moet wennen. Er zijn te veel onduidelijkheden in het veld. Niet alle spelers van deze ploeg kunnen twee keer in de week trainen en hierdoor kost het meer tijd om vastigheid te realiseren. Ik heb er wel vertrouwen in dat dit goed gaat komen en je ziet ook dat het iedere week beter gaat, dus dat is erg positief.”

 

Tegen al deze ploegen hadden de Harlingers meer punten moeten en zeker ook kunnen halen. Zo hadden de ze thuis met ruimere cijfers moeten winnen van directe concurrent Rouveen. Er waren hier en daar zeker mogelijkheden om dit te doen. Door een ruimere overwinning hadden de mannen iets meer afstand kunnen nemen van de onderste plekken. Echter ontbrak het in deze wedstrijd aan passing, daadkracht en ook een stukje geluk. Ook tegen Voorsterslag/Vc Zwolle en Vovem ’90 lagen er kansen om meer punten te halen. Echter liepen de mannen, omdat ze erg graag een goed resultaat wilden behalen elkaar zelfs in de weg. Mede hierdoor ontstonden er ook veel onduidelijkheden.

Het ontbreekt VVH op dit moment aan passend vermogen, waardoor de opties in de spelverdeling te voorspelbaar worden en de tegenstander gemakkelijk een blokkering neer kan zetten. De komende wedstrijden voor de winterstop zal VVH aan slag moeten gaan om de passing onder controle te krijgen. Mocht dit gaan lukken dan zullen er zeker goede resultaten worden gehaald. De wilskracht om dit te bereiken is er zeker en daar zal het ook zeker niet aan liggen.

 

Op zaterdag 7 december 2019 speelt Cascomontage/VVH om 19.00 uur thuis tegen DAC uit Dedemsvaart. De zaterdag erna spelen de Harlingers om 19.30 uur in Akkrum tegen AVC. VVH is erop gebrand om hier alles uit de kast te halen en klinkende overwinningen binnen te slepen. 

 

Uitslagen

Casco Montage VVH H1 - Rouveen H1               3-2

Vovem '90 H1 - Casco Montage VVH H1           4-0

Punt Ut D1 - VVH D1             1-3

VVH H2 - Leevoc H3             4-0

Makkum D2 - VVH D3          0-4

Stasko XA1 - VVH JA1         2-3

Covos MC1 - VVH MC1       2-1

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda