Sport

Casco Montage/VVH nagenoeg kansloos in Zwolle

Door blessures en spelers die het team in de steek hebben gelaten, vertrok afgelopen zaterdag een achtkoppige selectie (waarvan twee spelverdelers) naar Zwolle om het op te nemen tegen VC Zwolle. Een stunt zat er niet in, waardoor VVH wederom een nederlaag mocht noteren.

Bij de Harlingers is er op dit moment een gebrek aan stabiliteit en nauwkeurigheid op meerdere fronten, waardoor je in de tweede divisie simpelweg niet kunt meedoen voor de overwinning in wedstrijden. Op dit niveau treffen de heren eigenlijk wekelijks teams die een lager foutenpercentage hebben dan zij zelf, zo ook deze zaterdag.

 

Waar het bij VVH in de pass en spelverdeling vaak onnauwkeurig was, bleef Zwolle rustig en solide spelen. Ook in de serve maakte VVH te veel fouten, terwijl Zwolle daar een servedruk tegenover wist te stellen van ‘heb ik jou daar’. Dit maakte dat Zwolle in alle vier de sets het heft in handen wist te houden en de winst pakte.

 

Voor VVH volgen nog tien wedstrijden waarin ze weten dat het beter moet. Dit begint uiteraard door hard te trainen om vooral de precisie beter te krijgen in pass, spelverdeling, aanval en serve.

 

Uitslagen VVH

VC Zwolle H2 - Casco Montage VVH H1           4-0

VVH H2 - Oeverzwaluwen H1               4-0

SNVV D2 - VVH D1                1-3

SNVV D3 - VVH D2                3-1

VVH D3 - Top en Twel D2   1-3

De Griffioen XA1 - VVH JA1                0-3

Impala MB2 - VVH MB1      3-1

Makkum MC1 - VVH MC1 2-3

VC Sneek MC6 - VVH MC2                  3-0

|Doorsturen

BuienradarAgenda