Voetbal

Cambuur clinic bij Zeerobben

Op woensdagmiddag 15 april 2020 wordt er bij Zeerobben een voetbalmiddag georganiseerd door SC Cambuur. In een drie uur durend programma krijgen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële Cambuur jeugdtrainers en ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer.

De voetbalmiddag is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. Deze kinderen ervaren deze middag dus hoe het is om één middag door het leven te gaan als een échte eerste elftalspeler van SC Cambuur. Met tips van vaste trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool worden jongens en meisjes een leerzame- en plezierige voetbalmiddag en animatieprogramma aangeboden. De voetbalmiddag begint om 15:30 uur en eindigt om 18:30 uur. Op deze niet te missen middag ontvangen de kinderen de volgende onderdelen:

Vaste begeleiding van een SC Cambuur voetbaltrainer

Nieuw en gevarieerd veld- en animatieprogramma

Gezonde tussendoortjes en drinken

Een SC Cambuur Voetbalmiddag Certificaat

Kans op unieke Cambuur-prijzen

Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

 

De middag staat open voor iedereen die van voetbal houdt en een leuke middag wil hebben. De kosten voor deze middag zijn € 29,- per deelnemer en opgave kan nu via https://cambuur.voetbal-kampen.nl/

Tot woensdagmiddag 15 april bij z.m.v.v. Zeerobben.

|Doorsturen

BuienradarAgenda