Sport

Bierma voor al uw Bestrating Kampioen Natour Bedrijven Sponsor Competitie 2021

Na de laatste vlucht van de  Bedrijven Sponsor Competitie die van de Natour vlucht vanuit Tongeren werd ook hier van de beker uitgereikt. 

Dit is een van de vijf toeren van het vliegseizoen 2021. De Vitesse werd gewonnen door Copini Brillen en Contactlenzen, Mid-Fond Harlingen Boeit.nl, Fond Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Jonge-Duiven De Smulpot het Lekkerste winkeltje van Harlingen. En van de laatste Sponsorvlucht de Natour is Bierma voor al uw bestrating eindoverwinnaar geworden. Klaas Bierma mocht de beker en bloemen in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Age Zijlstra. Tweede is Harlinger Courant/Flevodruk, derde Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling, vierde Hotel Zeezicht Vlieland en RoXa Duurzaam Advies maakt de top vijf vol. 

De andere sponsoren waren: Timmerbedrijf 06-57427688, Grafische Centrum Harlingen, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland,  Ambachtelijke Slagerij Remco Wouda op de spekmarkt, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Leo Copini Brillen en Contact Lenzen, Harlingen Boeit.nl.

De totale einduitslag van Generaal Bedrijven Sponsor Kampioen 2021 van Harlingen die Café Tuinzicht in de Nieuwstraat moet verdedigen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda