Voetbal

Beloften Zeerobben 2 halve finale beker

De Beloften van Zeerobben 2 maken een wel heel bijzonder seizoen mee. Het hoogst haalbare niveau van de reserve hoofdklasse lijkt een te zware opgave en degradatie onafwendbaar. Niet leuk, maar ook geen ramp, want het was voor een paar seizoenen een mooi avontuur op dit niveau en er is straks immers ook weer een weg terug vanuit de ook al niet misselijke eerste klasse. 

Tegenover de moeizame weg in de competitie staat een spectaculair goed seizoen in de beker. Zeerobben 2 heeft het geschopt tot de halve finale en daarin zal het dinsdag aanstaande aantreden tegen competitiegenoot v.v. Winsum 2. Winsum behoort tot de subtop in deze competitie en won dit seizoen tweemaal van Zeerobben. In november was Zeerobben dichtbij een resultaat, maar werd het op het Oostersportpark helaas 2-3 voor de gasten. Nog maar twee weken geleden troffen beide ploegen elkaar weer in Winsum en moest Zeerobben diep het hoofd buigen: 6-1. 

 

Nu is er in de beker dus kans op de ultieme revanche. De wedstrijd stond aanvankelijk te boek als een uitwedstrijd, maar deze is later omgedraaid naar een thuiswedstrijd voor Zeerobben. 

Kortom, voor in de agenda: dinsdagavond 9 mei aanstaande, 20:00 uur op het Oostersportpark: Zeerobben 2 – Winsum 2. Op voorhand de moeite waard!

|Doorsturen

BuienradarAgenda