Sport

Belactie HMHC en Vriendenloterij voor nieuwe keuken

Op 13 november organiseert HMHC in samenwerking met de Vriendenloterij een belactie met als doel het realiseren van een nieuwe keuken op de club. De keuken is al langere tijd toe aan een flinke renovatie en dat kost veel geld. Om deze reden is de samenwerking met de Vriendenloterij bedacht. 

Hoe werkt de actie?

Vrijwilligers van HMHC bellen op 13 november naar alle leden en ouders van leden met de vraag of zij één of meerdere loten willen kopen van de Vriendenloterij. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze club, de andere helft naar een van de maatschappelijke doelen van de Vriendenloterij. Deelnemers maken kans op mooie prijzen oplopend tot € 100.000,-. Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking en 50% van de inleg gaat direct naar de club. Er zijn 14 trekkingen per jaar en opzeggen kan op elk gewenst moment.

 

Waarom samenwerken met de Vriendenloterij?

De Vriendenloterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Ook steunt de Vriendenloterij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Deze doelstellingen spreken de club erg aan. Frank Burkels, voorzitter HMHC: “Natuurlijk is ons primaire doel het realiseren van een nieuwe keuken voor onze vereniging. Dat is voor ons een belangrijke stap omdat het de sociale functie van ons clubhuis verder versterkt. Het is ook de plek waar leden en bezoekers elkaar na de training treffen of bij wedstrijden in het weekend ontmoeten en bijpraten. Een investering in een keuken is iets waar we als club voor moeten sparen, we hopen dan ook dat veel leden meedoen. Wij als hockeyclub dragen graag bij aan mensen in beweging brengen, want hockey is een sport voor iedereen. Ook de Vriendenloterij draagt op deze manier een steentje bij aan een maatschappij, waarin iedereen kan meedoen. En wellicht brengen we andere verenigingen in Harlingen op een idee om ook een dergelijke actie te starten.”

 

 

|Doorsturen