Voetbal

Avond4daagse

Na drie dagen gelopen te hebben was donderdagavond dan de allerlaatste avond van de avond4daagse. En zoals dat al jaren traditie is bij fc Harlingen, werd er nu ook gezamenlijk gelopen.

Onder leiding van vele betrokken ouders hebben de jeugdleden Onder de 8, 10, 11 en 13 van fc Harlingen alle vier de avonden volbracht. Op de laatste avond is het altijd verzamelen bij fc Harlingen alwaar een stoet van blauwe shirtjes vervolgens aanhaakt bij de start van de avond4daagse bij het Vierkant.

Na afloop stond de ranja al klaar en kreeg iedereen zijn of haar medaille uitgereikt in de kantine. Hartstikke mooi natuurlijk zo’n medaille maar toen de kinderen de ballen zagen, gesponsord door Van der Meulen, waren ze niet meer te houden! Veel dank gaan er naar de sponsor Van der Meulen, maar ook leiders, trainers, ouders, verzorgers, organisatie, kantinepersoneel en eenieder die heeft bijgedragen aan deze geslaagde editie van de Avondvierdaagse. Op naar volgend jaar! Want dan lopen we weer met fc Harlingen!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda