Voetbal

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Veltman Maritiem – schilder v.d. Ploeg/Kantine Waddenhal    2-8

Na vier minuten in deze wedstrijd was het Ane Schaap die na aangeven van Ralf van Hurck met een beetje geluk 0-1 wist te maken. VM verdedigde en hoopte met uitvallen te kunnen scoren. Snoussi kreeg twee minuten straf en daar profiteerde Michel v.d. Ploeg van 0-2. VM was duidelijk wat in de war van het spel van v.d. P/KW. Helemaal toen Sjouke Bootsma vanaf de zijlijn 0-3 binnen joeg. Robin Zandberg deed wat terug 1-3 maar tien seconden voor de wissel zorgde Stein Schakenbos weer voor afstand 1-4. Na vier minuten in de tweede helft schoot Michel v.d. Ploeg de bal op de lat en de terugspringende bal werd door Ralf van Hurck binnen getikt 1-5. Sjouke Bootsma liep um ut hompeskompus en met succes hij scoorde weer 1-6. Soulamain Snoussi wist één minuut voor tijd nog 2-6 te maken. Maar v.d. P/KW deden dat via Michel v.d. Ploeg en Anton Knipper nog twee keer 2-8. Van der Ploeg/Kantine Waddenhal dus kampioen van de competitie maar er komt nog een nacompetitie achteraan.

 

Bouw Friesland – Broodje Nuchter  0-3

Acht minuten lang werd er niet gescoord er waren gewoon geen kansen. Wel waren er kleine kansjes maar die hielpen ze om zeep. Broodje Nuchter had voor het eerst maar liefst drie wissels op de bank en dat is een knorre. Nuchter was sterker maar troffen een uitstekend keepende Alkema op hun weg. Beide teams wilden graag maar voorin leek het op helemaal niks. Na zes minuten in de tweede helft gaf Sander Zeilmaker een pasje op Nils Podt en met een fraai stiftje maakte hij eindelijk 0-1. Aan de andere kant kwam Friso van Eyck moederziel alleen voor de keeper maar hij miste. Sylvester Feenstra probeerde het van afstand en keeper Alkema was kansloos, 0-2. BF kon maar niet op gang komme ut leken wel van die ouwe stoomlocomotieven. BN had nog wel een mooie aanval en die werd netjes afgerond door Arjan Outhuyse, eindstand 0-3.

 

V.d. Meulen – Philipse IT   8-4

Ook een strijd om in de hoogste nacompetitie te komen. Van der Meulen begon met een vette punter van Bas Helfferich 1-0 en in de derde minuut was het al 2-0 door Clausz Coockson. En toen ze bij Philipse er verdedigend in de zesde minuut de hasses ur niet even bij hadden maakte Martin van Andel 3-0. Na negen minuten vloog Menno Bottema langs de speulgoedpionnen van v.d. M. en werd het 3-1. Vlak voor de wissel werd een foute terugspeelbal van v.d. M. opgepakt door Marco Zeilmaker en die tikte 3-2 binnen. In de tweede helft was er weer een foutje bij v.d. M. en weer was Marco Zeilmaker paraat, 3-3. Twee minuten later zette Coockson, Jesse Mulder vrij en die maakte 4-3. Een snoeiharde pegel van Bas Helfferich raakte eveneens de roos, 5-3 en Martin van Andel liet het verschil tot drie oplopen 6-3. Bas Helfferich en Remko Zandberg zorgden voor een 8-3 stand en Marco Zeilmaker bepaalde de eindstand op 8-4.

|Doorsturen

BuienradarAgenda