Anna Caspari/pizzeria Pompei zaalvoetbalcompetitie

Jesse Mulder op snelheid maar een doelpunt werd het niet tijdens de wedstrijd Oosterhof/Holman-v.d. Meulen.

Bouwvisie Friesland – Schilder v.d. Ploeg/Kantine Waddenhal                1-1

Bouwvisie staat nummer één met 4 punten voor op Ploeg/Kantine maar die hebben drie wedstrijden minder gespeeld. Het werd aftasten in een niet te hoog tempo, de schoten die werden gelost waren een prooi voor beide keepers. De eerste helft bleef dan ook 0-0 in de tweede helft mistte Stefan Adema alleen voor de keeper hij suu omhale maar viel op sien vreet, jammer voor Ploeg/Kantine. Aan de andere kant mistte Siebe Lutgendorff ook zo’n mooie kans. Dat deed Johan Abbema beter, vanaf de zijlijn zette hij Bouwvisie op 1-0. Een corner van Stefan Adema bereikte Ane Schaap en zijn pegel vloog door de handen van keeper Dirk Alkema 1-1. Die stand bleef en dat was goed zo een juiste uitslag.

Oosterhof/Holman – Van der Meulen               2-0

OH viel aan en een pasje van Sicco v.d. Bij op Brent de Groot werd door de laatste op de paal geknald. Sietse Sytema deed dat wat beter hij sjouwde door het centrum en tikte de bal binnen, 1-0. En de volgende treffer kwam op naam van Sicco v.d. Bij die droog in de hoek schoot, 2-0. Daarna was het kruit van OH verschoten wel verdedigden ze sterk. Een schot van Remko Zandberg werd door OH keeper Steert netjes gestopt. En die Cor Steert pakte alles, met sien hannen, poten, skouder en at ut moest met sien jonge heer, hij liet niets door. Hij klauwde zelfs een schot van Martin van Andel uit de bovenhoek, het bleef 2-0.

Broodje Nuchter – BuurtBazen          8-3

BN staat derde maar kan net zoveel punten behalen als Ploeg/Kantine, spannend dus. De eerste helft was wat lauw met zo nu en dan een schot vanuit het middenveld. Maar een pass van Bontes op Sander Hartogs werd er goed in gefrommeld 1-0 voor BN. Een pasje van Arjan Outhuyse op Nils Podt werd door de laatste netjes afgerond, 2-0. BB kwam er niet echt aan te pas maar meer als twee maakten de mannen van BN ook niet in de eerste helft. In de tweede helft ging dat beter, het begon met een vette punter van de schutter van deze avond Nils Podt, 3-0. Sander Hartogs maakte 4-0, Nils Podt 5-0 vervolgens redde Mohamed Daher met een vrije trap de eer, 5-1. Abdelhak Zoundri joeg de bal hard binnen 5-2 meteen daar over heen was het weer Nils Podt 6-2, Hasan Amala beantwoorde dat 6-3. Nils Podt bepaalde de eindstand op een forse 7-3.

Friesland Direct – Manutec                2-1

De mannen van FD staan derde maar ze hebben toch steeds veel moeite met elke ploeg in de competitie, dus ook met Manutec. FD viel aan en na enkele pogingen wist Johan Janssen toch de score te openen 1-0. Niet veel later vloog een schot vanaf de vleugel van Jorge Perez via de paal in de touwen, 2-0. Keeper Jurgen Hallink had een billug werk om niet meer as 2-0 achter te kommen, hij zweepte sien maten op om wat te doen. Bouwe v.d. Veen beantwoorde dat verzoek en maakte slim 2-1. Verder werd het een slechte wedstrijd waarin te hard werd gespeeld teveel werd geouwehoerd en niet meer werd gescoord, het bleef 2-1.