Nieuws

Wie heeft de mooiste benen van de Waddenpromenade?

Het is al enige jaren de gewoonte dat op de Waddenpromenade de verkiezing plaatsvindt van de man of vrouw met de mooiste benen. Omdat er dit jaar geen vrouwen bij waren, moest er iemand uit de mannengroep gekozen worden.

Door Ubbo Posthuma

Vlnr Arnold Bootsma, Johan Schoot, Jetze Pascal, Dick Scheepstra, Siep Tilstra, Ubbo Posthuma, Willem Visser en Huite Talsma.

De meesten komen bijna iedere avond op het puntje van de Waddenpromenade bijeen. Hier worden allerlei gebeurtenissen - niet alleen uit Harlingen - onder de loep genomen, en ook de wereldpolitiek wordt door de heren niet geschuwd.

 Vorig jaar viel Rinie Brandsma de eer ten deel. Helaas zit Rinie op ‘sien gouden stekje’ in Drenthe en hij kon dan ook zijn titel niet prolongeren. Ook dit jaar had de jury, onder voorzitterschap van Marcus Tigchelaar, het moeilijk om tot een uitslag te komen.

Na verschillende en uiterst zorgvuldige beraadslagingen werd de uitslag uiteindelijk vastgesteld. Met minimaal verschil werd Jetze Pascal de winnaar. Hij kan zich één jaar lang ‘de man met de mooiste benen’ noemen.

Zaterdagavond om 19.30 uur zal aan hem de speciale oorkonde worden uitgereikt.

|Doorsturen

BuienradarAgenda