Nieuws

Waar dit veilig kan, werkt Mensonides Installatie door

Waar dit veilig kan, werkt Mensonides Installatie door, ondanks het coronavirus. Niels Mensonides: “Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Zo werkt veel kantoorpersoneel van Mensonides vanuit huis. Houden monteurs minimaal 1,5 meter afstand met de klant. En nemen we van tevoren contact op met onze klanten om te vragen of de werkzaamheden door kunnen gaan.”

Niels Mensonides wast zijn handen voor de ingang van het kantoor.

Niels Mensonides vervolgt: “Wij merken dat klanten dit erg waarderen en dat veel klanten er voor kiezen om het plaatsen van de cv-ketel, zonnepanelen, warmtepomp of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden door te laten gaan. Wel vragen wij klanten om even niet mee te kijken met de monteur als hij de werkzaamheden uitvoert. Uit ervaring weten wij dat veel klanten dit wel altijd leuk vinden. Helaas is dit nu even niet mogelijk.”

Ook worden er door Mensonides extra maatregelen genomen op kantoor. Zo staat er bij de ingang nu een display om de handen te wassen. De bouw- en technieksector heeft samen met de overheid het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ vastgesteld. “Hierin staat beschreven welke maatregelen wij moeten nemen om veilig te kunnen doorwerken in woningen en op de bouwplaats. Het protocol is tot stand gekomen met advies van het RIVM en de Inspectie SZW. Het wordt ondersteund door vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties. Het protocol is te vinden op onze website: mensonides.nl.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda