Nieuws

Voorverkoop concert orkest Nederlandse Douane gestart

De kaartverkoop van het concert van het orkest van de Nederlandse Douane tijdens de Visserijdagen is gestart. Op woensdag 28 augustus vindt om 19.30 uur in de feesttent op de DOKkade dit bijzondere concert plaats. Het orkest komt namelijk niet met één maar met twee solisten naar Harlingen.

Martin van der Starre is wegens groot succes opnieuw gecontracteerd. Daarnaast is ook de Nederlandse (soul)zangeres Erica Yong te zien en te horen. 

De organisatie is blij dat de Douane Harmonie Nederland weer een bijdrage aan de Visserijdagen levert. “We vieren dit jaar de zestigste editie en komen daarom met een groter en gevarieerder programma, waarbij muziek een van de thema’s is. Dat het orkest van de Nederlandse Douane met twee solisten optreedt, betekent dat ook dit optreden nog meer (jubileum)glans krijgt”, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen.

“Overigens zullen de muzikanten van douane op diverse plaatsen en dagen tijdens de Visserijdagen te horen zijn.”

 De plaatsbewijzen zijn voor 7,50 euro (inclusief thee of koffie) verkrijgbaar bij VVV Harlingen op de Grote Bredeplaats en op www.visserijdagenharlingen.nl.

|Doorsturen