Nieuws

Verlichte kerstboom in de tuin?
Zo doe je dat

Steeds vaker staan kerstbomen niet meer binnen, maar buiten. Een prachtige grote boom met oneindig veel lichtjes erin. Dit geeft een onwijs magisch effect waar je met gemak uren naar kunt staren. Wil je zelf ook zo’n betoverende kerstboom in de tuin? We vertellen je hier hoe je aan een mooie buiten kerstboom komt.

De winkel voor buitenverlichting

Wil je deze kerst een echt spektakel van je tuin maken? Bij KerstverlichtingBuiten.com krijg je alle inspiratie die je nodig hebt. Met meer dan 20 soorten verlichting doe je genoeg leuke ideeën op voor buitenverlichting. Denk hierbij aan simpele lichtsnoeren en bolverlichting, maar ook aan unieke verlichting zoals ijspegelverlichting, lichtgordijnen en guirlandes met verlichting. Wat je hier ook koopt, het is geschikt voor buiten. Dit betekent dat de verlichting tegen regen en vocht kan. Je kunt de verlichting dus met een gerust hart laten branden. 

Kerstverlichting voor in de boom

Wat je ook in deze webshop kunt kopen, is kerstverlichting voor in de boom. Hiervoor kun je speciale verlichtingsets kopen. Heb je een kleine boom van 2 of 3 meter in de tuin staan? Of heb je een reuze boom van 16 meter? Geen boom is te groot om versierd te worden. Afhankelijk van welke set je koopt, krijg je dit erbij geleverd:

  • Koppelbare kerstverlichting
  • Startkabels
  • Stekkerdoos
  • Verlengsnoer 
  • Stekkersafe 
  • Splitters

Hiermee kun je gelijk aan de slag gaan. Met deze sets heb je direct alles in huis om een pronkstuk van je boom te maken. Het versieren van de boom kun je met een ladder doen. Zorg er wel voor dat deze stevig in de grond staat of dat er eventueel iemand bij is om deze vast te houden. Nog beter en veiliger is om de verlichting met een hoogwerker aan te brengen. Kleine kans dat je deze zelf tot je beschikking hebt, maar je kunt er wel eentje huren. Hiermee heb je de klus extra snel geklaard en kun je de boom helemaal van top tot teen versieren. Ben je niet zo gek op hoogtes? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen de stam en de onderste takken te verlichten. 

Kant-en-klare kerstbomen voor buiten

Wil je een boom die verlicht is van top tot teen, maar de versiering niet helemaal zelf doen? Of heb je zelf geen boom in de tuin? Dan is een kant-en-klare kerstboom waarschijnlijk meer iets voor jou. Ze zijn er in verschillende varianten, maar het idee is hetzelfde. Een 3D boom die volledig uit lichtjes bestaat en die je in een mum van tijd opzet. Geen gedoe met het wikkelen van de lichtjes of klimmen in de boom. Gewoon eentje die je uit de doos haalt en gelijk kunt uitvouwen.

Vlaggenmast kerstboom

Wil je echt groots uitpakken? Dan heb je al gauw een vlaggenmast kerstboom nodig. Dit zijn de grootste kerstbomen voor in de tuin die je kunt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden kun je de lichtjes eenvoudig ophijsen aan de vlaggenmast. Heb je zelf nog geen vlaggenmast? Deze moet je er dan nog bijbestellen. Vervolgens heb je een zeer handig systeem dat je ieder jaar weer kunt gebruiken. Geen geklim meer in ladders. Je hijst de lichtjes gewoon op via het ophijssysteem van je mast. Vlaggenmast kerstbomen zijn er vanaf 6 meter hoog. Wil je echt dat de boom door de hele buurt te zien is? Dan kun je er zelfs een kopen van 12 meter hoog. Met de duizenden lampjes straalt hij nog meer dan alle kerstbomen uit de straat bij elkaar.

Kerstboom op paal

Heb je geen vlaggenmast en wil je ook geen vlaggenmast in je tuin? Gelukkig is er nog een alternatief, namelijk de kerstboom op paal. Dit is in principe hetzelfde concept. Een hoge ‘boom’ voor buiten die helemaal uit LED lampjes bestaat. Geen echte takken dus, maar van veraf lijkt het net een echte dennenboom. Het opzetten van deze boom gaat ook erg gemakkelijk. Hiervoor heb je enkel de paal, grondpen en haringen nodig die meegeleverd worden. Er zijn ook kerstbomen op paal met een bodemkruis. Hiermee kun je nog makkelijker en sneller de boom opzetten. Een bodemkruis is handig voor harde ondergronden, omdat je hier geen haringen in kunt slaan. Kerstbomen op paal gaan tot 4 meter hoog. 

Kleurrijke kerstboom voor buiten

Droom jij van een echte kleurrijke kerstboom, maar wil je het binnenshuis rustig houden? Met een Fairybell kerstboom heb je lekker veel kleur zonder dat het met je interieur vloekt. Ook deze kerstboom is speciaal gemaakt voor buiten en is maar liefst 4 meter hoog. Je bevestigt de Fairybell boom met een grondpen en haringen in zachte oppervlakken, bijvoorbeeld in de aarde of het gras. Je kunt ook kiezen voor het model voor vlaggenmasten. Deze is een stuk hoger, namelijk 8 meter. Met 1500 gekleurde lampjes kijkt iedereen zijn ogen uit. Laat de feestdagen maar beginnen!

Ga voorbereid te werk

Alhoewel het opzetten van deze kerstbomen geen hogere wiskunde is, is het altijd aan te raden goed de handleiding te lezen. Hier staat precies in hoe je het zo snel en veilig mogelijk opzet. Lees jezelf van tevoren ook goed in over wat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt om de boom veilig en correct aan te sluiten. Een van de belangrijkste aandachtpunten is dat alle kabels en aansluitpunten waterbestendig moeten zijn. Zo kun je de boom met een gerust hart aan laten staan in de prachtige sneeuw.  

 

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda