Nieuws

V&K-Stenen Man zoekt nieuwe bestuursleden

Het seizoen is nog niet voorbij, maar V&K-Stenen Man kan nu al terugblikken op een goed seizoen. Om dat zo te houden, zoekt de Stenen Man versterking van het bestuur. Hier is een update van V&K-Stenen Man.

Zo tegen het einde van het seizoen is het mooi even terug te blikken naar het afgelopen seizoen maar ook vooruit te kijken naar het komen jaar. Aan het begin van het seizoen werd een mooie nieuwe kledinglijn geïntroduceerd.

Het wedstrijdseizoen, waar de club met een aantal leden overigens nog midden in zit, is ronduit goed te noemen. Veel leden uit de turngroepen behaalden op verschillende niveaus het provinciale en een aantal zelfs het landelijke kampioenschap. Deze wedstrijden zijn al achter de rug of volgen nog in mei/juni, waaronder de Noord-Nederlandse toestelfinale op 16 jun aanstaande in de Waddenhal.

 

Het beweegdiploma is goed aangeslagen en heeft veel leden opgeleverd. Een nieuwe trainer en verplaatsing van trainingslocatie zorgden voor een mooie input bij freerunning. De jazzdance beleefde een aantal mooie uitvoeringen. Alle gymgroepen van jong tot oud draaien prima op volle toeren.

 

Om deze flow voort te zetten zoeken we per direct twee bestuursleden die het bestuur komen versterken. Het gaat om leden voor het algemeen bestuur (penningmeester, secretaris en voorzitter blijven volgend jaar aan).

We zoeken één persoon die goed is met administratieve zaken (op de computer) en een persoon met een groot hart voor sport. Voor vragen over de invulling van beide functies verzoeken we kandidaten even contact te zoeken via info@venk-stenenman.nl. Suggesties voor mensen die we kunnen benaderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

 

Uitstel ledenvergadering

In verband met de plannen voor het komende jubileumjaar (100 jaar), de zaak rond accommodatie en de wisselingen binnen het bestuur, is besloten de jaarlijkse algemene ledenvergadering dit jaar te verplaatsen naar september 2018 (vlak na de zomervakantie). De officiële datum wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. De ledenvergaderingen worden daarmee vanaf heden gekoppeld aan de start van het seizoen. De plannen en vooruitzichten voor het komende jaar kunnen dan worden voorgesteld en het afgelopen seizoen kan dan worden geëvalueerd.

|Doorsturen