Nieuws

Tweedehands Kinderkledingbeurs Ladies’ Circle Noordwest Friesland

Op zaterdag 2 november houdt Ladies’ Circle Noordwest Friesland een tweedehands kinderkledingbeurs in Harlingen. De opbrengst gaat naar de Wens Ambulance. De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur in het gebouw van de Stedelijke Muziekvereniging (Hoogstraat 55). Er zijn nog kramen beschikbaar.

Tijdens het snuffelen tussen de kleding en het speelgoed staan de dames van de Ladies’ Circle klaar met koffie, thee, limonade en verschillende (zelfgemaakte) lekkernijen. De kinderen kunnen zelf spiesjes maken in de ‘fruit and veggie corner’. Ook kunnen ze hun nagels laten lakken of geschminkt worden.

Daarnaast kunt u tijdens de beurs loten kopen voor het rad van fortuin. Met deze loten maakt u kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers uit Harlingen en omgeving.

De opbrengst van de beurs gaat naar Stichting Ambiance Noord-Nederland (SANN) Deze stichting helpt ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting. Met de Wens Ambulance laten zij een laatste wens in vervulling gaan, en geven zo een laatste indrukwekkende ervaring.

Wie een kraam wil huren, kan zich aanmelden via ladiescircle.nwf@gmail.com. De kosten zijn €15 (dit bedrag gaat volledig naar de wensambulance). Geld doneren of een product doneren voor het rad van fortuin kan eveneens via ladiescircle.nwf@gmail.com.

|Doorsturen

BuienradarAgenda