Nieuws

Topmoppies op kerstmarkt: € 12.000 voor Stichting Hulphond Nederland

Twee jaar geleden startten de Topmoppies hun Sponsoractie voor Stichting Hulphond Nederland op de kerstmarkt. Het was een enorm succes, met bijzondere en geslaagde evenementen die volgden, zoals het waddenDiner op de BDS Transporter, een volle bak bij de N31 Brunch, de 1e Harlinger steegjesloop en niet te vergeten de druk bezochte stand op de Kerstmarkten. Tijdens de Zoutsloter kerstmarkt van dit jaar sluiten de Topmoppies dit project af.a

De Topmoppies zullen om 16.00 uur een cheque aan Stichting Hulphond Nederland overhandigen.. Viola Baas zal de cheque met haar hulphond Patrick namens Stichting Hulphond Nederland in ontvangst nemen. De Topmoppies zijn ontzettend blij met het fantastische bedrag van € 19.000 dat ze de afgelopen twee jaar hebben ontvangen.

Hiervan gaat € 12.000 naar Stichting Hulphond Nederland en € 7000 naar Willeke voor haar Hulphond van Stichting Vom Falorie (hierover binnenkort meer). “Sponsoren, en iedereen die ons een warm hart toedraagt ontzettend bedankt, en we hopen dat jullie ons blijven helpen om te helpen.”

Verder is er op de kerstmarkt tevens de aftrap voor weer een nieuwe uitdaging. “Ons nieuwe doel is Because we carry, de stichting die met een wekelijks wisselend team vrijwilligers op Lesbos de vluchtelingen ter plekke de hulp biedt die op dat moment het hardst nodig is. We zullen daar een week lang ons uiterste best gaan doen om een bijdrage te leveren. Dus ook deze keer staan we weer de hele dag voor jullie klaar met onze heerlijke snert, broodje balgehakt en vegetarische pompoensoep. En we hebben deze keer ook hele leuke Harlinger Topmoppies tassen te koop. Tot Zaterdag!”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda