Nieuws

Test- en vaccinatielocaties GGD Fryslân vandaag dicht tot 14.00 uur

Het KNMI heeft voor maandag 15 februari 2021 code ‘rood’ afgegeven. Dit houdt in dat iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk binnen te blijven en niet de weg op te gaan. Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen, zijn alle GGD-testlocaties in Fryslân en de GGD-vaccinatielocatie in WTC Expo in Leeuwarden op maandag 15 februari tot 14.00 uur gesloten.

De afspraken voor een coronatest en een vaccinatie op deze dag komen hiermee tot 14.00 uur te vervallen. Dit geldt ook voor alle thuisbemonsteringsafspraken. Op de website van GGD Fryslân worden eventuele wijzigingen vermeld.

Iedereen met een afspraak op maandag 15 februari tot 14.00 uur wordt verzocht z.s.m. zelf te bellen voor een nieuwe coronatest of vaccinatie-afspraak. Hiervoor moeten zij géén contact opnemen met GGD Fryslân, maar de volgende contactgegevens gebruiken:

  • Bel 0800 - 1202 voor het maken van een testafspraak of ga naar www.coronatest.nl

  • Bel het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat voor het opnieuw inplannen van de vaccinatieafspraak. Dit is hetzelfde nummer dat eerder is gebeld voor het maken van de afspraak. 

page1image16761792

Mocht men op 15 februari na 14.00 uur een afspraak hebben staan, maar wil men toch liever niet de straat op gaan, dan kan men de afspraak z.s.m. verplaatsen via bovengenoemde contactgegevens.

|Doorsturen

BuienradarAgenda