Nieuws

Seewyn Kunsteducatie zoekt cultuurcoach voor Waadhoeke

Seewyn Kunsteducatie zoekt een cultuurcoach voor de gemeente Waadhoeke. De cultuurcoach draagt eraan bij dat cultuurmakers en cultuuraanbieders in de gemeente elkaar leren kennen, activiteiten onderling afstemmen, van elkaar leren en ervaringen en kennis met elkaar delen. De makers en aanbieders worden ook uitgedaagd tot samenwerkingsactiviteiten en initiatieven. Reageren kan tot en met woensdag 3 november.

De cultuurcoach is een spin in het culturele web van Waadhoeke. Iemand die continu de verbinding zoekt en maakt, en daarbij als vraagbaak en eerste aanspreekpunt optreedt. Daarnaast wordt het cultuurveld door de cultuurcoach toegankelijk gemaakt voor inwoners van de gemeente en bezoekers van de regio.

Het gaat om een functie van 28 uur per week. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw Berni Dijkerman, directeur van Seewyn. De gehele vacature is te bekijken op seewyn.nl/vacatures.

Seewyn Kunsteducatie

Seewyn biedt sinds 2019 lessen en cursussen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er zijn locaties in Franeker, Sint Annaparochie en Harlingen en diverse dependances in de gemeente Waadhoeke. De docenten geven ook les op een groot aantal basisscholen en binnen het voortgezet onderwijs. Seewyn maakt deel uit van de cultuurnetwerken van Harlingen en Waadhoeke.

|Doorsturen

BuienradarAgenda