Nieuws

Rederij Doeksen verwelkomt 1 miljoenste online boeker

HARLINGEN - De miljoenste online boeker (sinds het live gaan van de vernieuwde website op 12 september 2016) is gisteren door Rederij Doeksen in het zonnetje gezet. Het ging om de familie Hogeweg uit Arnhem. Op weg naar Vlieland werden ze in Harlingen door Annemieke van Brummelen (hoofd marketing en communicatie) verrast met bloemen, koffie met gebak en gratis bootretours. De familie Hogeweg was blij verrast. Ze bezoeken Vlieland en Terschelling regelmatig. “Vorig jaar zaten we op Vlieland met -15!”

Annemieke van Brummelen: “Online boeken kan bij Rederij Doeksen al sinds 2006, maar in 2016 werd een heel nieuwe versie van onze website gelanceerd. Er werd heel veel feedback van gebruikers in verwerkt zodat het boeken nog gemakkelijker verliep. Er kwam een zoekfunctie, het beheren van de eigen  boekingen werd verbeterd en de hele website kreeg een nieuw en responsive design, zodat het goed te gebruiken is op zowel pc als telefoon en tablet. Een flinke stap voorwaarts dus en een merkbare verbetering.”

Een andere verbetering is de gloednieuwe app van Rederij Doeksen die sinds vorige week beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Deze gratis Doeksen App maakt het online boeken nog gemakkelijker en wordt inmiddels al volop gedownload via App Store en Google Play.

|Doorsturen

BuienradarAgenda