Nieuws

Presenteer uw bedrijf bedrijvenmarkt tijdens Open Dag Visserijdagen

HARLINGEN - Op zaterdag 1 september zal van 10.00 tot 17.00 uur de hal van Visveiling Urk het decor vormen voor een gezellige bedrijvenmarkt. Ondernemers, organisaties en instellingen krijgen de ruimte om een stand of kraam in te richten en zich te presenteren aan vele duizenden bezoekers. Of het nu gaat om producten, nieuwe diensten of het bedrijf in zijn algemeenheid: de bedrijvenmarkt is een unieke gelegenheid om aandacht te trekken!

Heeft u interesse om als exposant deel te nemen aan de bedrijvenmarkt? De organisatie is in handen van BENG Evenementen. Kijk voor meer informatie op de website www.bengevenementen.nl. Via deze weg kun je je ook aanmelden voor de Bedrijvenmarkt.

 

Naast de bedrijvenmarkt, die door BENG Evenementen onder auspiciën van de Stichting Visserijdagen Harlingen wordt georganiseerd, is er in en rond Visveiling Urk locatie Harlingen veel te beleven. De bezoekers kunnen onder meer genieten van heerlijke visgerechten, een hapje en drankje bij het horecaplein en er zijn muzikale optredens. Voor de kinderen is er divers entertainment en een aantal schepen aan de kade zijn open ter bezichtiging. Ook is er weer een uitgebreid overheidsplein waar kennis kan worden gemaakt met diverse Defensieonderdelen en de (Friese) hulpdiensten. Regelmatig worden er spectaculaire demonstraties gegeven.

|Doorsturen