Nieuws

PostNL pakket- en briefautomaat in Harlingen

Ook de inwoners van Harlingen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL bij de Jumbo aan de Spoorstraat. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Harlingen en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Vanaf vandaag kunnen consumenten in Harlingen terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen. Deze pakket- en briefautomaat is gelegen bij een Jumbo supermarkt en is dus makkelijk te gebruiken in combinatie met het boodschappen doen.”

Pakket- en briefautomaat

De pakket- en briefautomaat in Harlingen bestaat uit 49 lockers en een brievenbus. De pakket- en briefautomaat is 2 meter hoog en 4 meter breed. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment.

PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er ongeveer 170 pakket- en briefautomaten in Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie.

|Doorsturen

BuienradarAgenda