Nieuws

Pop-up store in Voorstraat ondersteunt voedselbank

Een ‘pop-up store’ van Rotary Club Harlingen ondersteunt voedselbank De Helpende Hand. De tijdelijke winkel op Voorstraat 25 (voorheen het onderkomen van de Rabobank en later reisbureau Friesland) is onlangs feestelijk geopend.

 

Opening van de pop-up store door burgemeester Roel Sluiter. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Rotary Club Harlingen gaat de tijdelijke winkel runnen om geld voor goede doelen te verdienen. Er is dit jaar geen gelegenheid geweest voor traditionele fundraisers, zoals het Engelse Tuin Feest. “Dus moesten we iets anders verzinnen”, zegt Frank Swinkels van de Rotary. “Als ’t niet kan zoals ’t moet, dan moet het maar zoals het kan.” 

Er is overigens niet alleen een pop-up winkel in de Voorstraat, maar ook een webwinkel, op www.rotarygiftshop.nl.

Frank: “Hier bieden wij een prachtige selectie aan: wijnen, wild, zalm en chocolades, allemaal topproducten speciaal voor de decembermaand. En alles voor redelijke prijzen. Ook hiervan gaat de netto opbrengst volledig naar het goede doel.”

In winkel in de Voorstraat worden de goede doelen-acties gepresenteerd aan Harlingen. “We kunnen geen wijnproeverij organiseren, maar we delen in de buitenlucht graag een kopje koffie uit.”

De shop is open op donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Laatste dag: zaterdag 19 december. De week daarna worden de bestellingen bezorgd, zodat alle klanten hun etenswaren vóór de kerst in huis hebben. Wijnen worden op bestelling wekelijks afgeleverd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda