Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor zes ratjes

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: zes ratjes.

Dasher, Vixen, Comet, Blitzen, Donner en Dancer zijn opzoek naar een nieuwe woning waar ze kunnen verblijven tot het einde van hun leven!

Dit zestal is opzoek naar een nieuwe woning met een mooie ruimte om te klimmen en te onderzoeken. Onze kantine is dan ook opeens opgefleurd door dit zestal, waarbij zij in overvloed genieten van menselijke aandacht en iedereen geniet van hun aanwezigheid. Stilzitten is namelijk niet hun ding! Ze zijn overdag vrij actief en zijn ook tam. Het gaat om drie zwarte mannen en drie licht gekleurde mannen.

Ze zijn behandeld met Selehold omdat ze waarschijnlijk last hebben van enig ongedierte. Ze hebben dan ook wat kale plekken en wondjes van de jeuk, maar dit gaat langzaam genezen. Hoe gezellig ze ook zijn, het is niet eerlijk om ze voor langere tijd hier te houden. Ze hoeven niet per se gezamenlijk weg.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda