Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Sisu & Kinai

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Sisu & Kinai.

Deze twee Disney-types zoeken een mooi einde van hun sprookjesachtige verhaal, waar ze nog lang en gelukkig leven. Sisu en Kinai zijn broer en zus en zijn bij ons in de opvang geboren. Ze zijn groot geworden bij een gastgezin en na castratie eindelijk klaar om naar een nieuw huisje te gaan.

Beide kunnen zich erg verlegen opstellen maar als ze eenmaal weten dat je wat lekkers en een knuffel komt brengenzijn ze altijd blij met je! De twee gaan uitsluitend met elkaar weg en zijn dus een koppel voor het leven. Vanaf dag 1 zijn ze al samen en zelfs in de tussenperiode tot castratie, waren ze elkaar aan het wassen door de tralies.

Ze zijn nooit aan buiten gewend en kunnen daarom de komende tijd niet in een buitenverblijf! Daarnaast is het haartype, van vooral Sisu, niet aan te bevelen in een natte omgeving. Het haar van beide is wat aan de lange kant waardoor klitten op de loer liggenhoud er rekingen mee dat ze regelmatig gekamd moeten worden.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda