Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Resi

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Resi, een al wat oudere gesteriliseerde poes, is het dier van deze week. Resi heeft al aardig wat meegemaakt in de tijd dat ze in Dierenopvang de Wissel verblijft. Bij binnenkomst had ze erg veel last van ontstekingen in haar bekje, de voorste tanden waren al niet meer aanwezig en daardoor hangt haar tong het grootste gedeelte van de dag uit haar bekje.

Haar gebit is schoongemaakt en ontstoken tanden en kiezen zijn verwijderd. Ze is behandeld aan een zweer op haar tong dus ze voelt zich nu een stuk beter. Toch zou ze zich beter voelen bij iemand thuis, in de opvang is ze vrij schuchter. In een rustige omgeving zal ze het goed doen, liever niet bij kleine kinderen, dat wordt te druk. Hoewel ze in de eerste tijd van haar verblijf nogal teruggetrokken was en bang, trekt ze de laatste tijd erg bij en laat ze zich graag aaien.

Ziet u wat in Resi, neem dan contact op met Dierenopvang de Wissel via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen