Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Poekie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Poekie.

Poekie is een lieve kater van 7 jaar. Hier in de opvang is het toch heel anders dan een plekje op de (venster)bank in een eigen huis. Dat hij moet wennen, dat merken we goed aan hem. Hij is ook nog wat slecht gehumeurd bij het zien van een andere kat.

Hij is nu in de kattenkamer veel op zichzelf en bekijkt ons vanaf een hoog plankje. Als we naar hem toe gaan, kijkt hij ons erg nieuwsgierig aan en wil graag geaaid worden. Honden wisselt heel erg, Poekie moet eerst aan de hond wennen als u al een hond heeft. Buiten zal Poekie de hond uit de weg gaan of naar de hond blazen. Kinderen gaat Poekie het liefst uit de weg, voor hem is een kindvrij huis het beste.

Aan Poekie zijn lijf geen polonaise, optillen is uit den boze. Poekie is wel een kater met een karaktertje, zijn wil is wet. Niet op een verkeerde manier, hij geeft zijn grenzen aan als hij er klaar mee is. Respecteer je zijn grenzen dan is het een leuke kat. Poekie zal niet erg kunnen aarden in een huis waar hij niet de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan.

We zoeken voor Poekie een plekje waar hij naar buiten kan, een kind-, hond- en katloos huis, daar maak je Poekie het gelukkigst mee. Heeft u voor deze karakteristieke kater een plekje en heeft u geen andere katten, kom dan gerust kennis maken met Poekie!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda