Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Krispy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Krispy.

Krispy is een leuk klein Leeuwekopkonijntje (de naam komt door zijn mooie ‘leeuwenmanen’, rond de kop en de flank) met mooie aftekeningen rondom zijn ogen.

Krispy vindt geaaid worden lekker, maar is niet de stoerste. Bij een rustige benadering vindt hij het allemaal prima, als je te snel gaat zal hij weg huppen. Hij is vrolijk en houdt wel van een lekker hapje. Het verblijf bij ons vindt hij niet erg, maar een eigen verblijf in het gezelschap van een vriendinnetje in eigen huis is natuurlijk veel leuker!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda