Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Koos

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Koos.

Koos is bij ons gekomen omdat hij bij zijn vorige eigenaar niet goed op zijn plek was. Hij is van nature een erg onzekere kat. Hij moet écht even de tijd hebben om de kat uit de boom te kijken, maar ontpopt zich dan tot een enorm aanhankelijke goedzak.

Drukte is niet aan Koos besteed. Kinderen, honden of andere katten zijn hem allemaal veel te veel en daar wordt hij echt niet gelukkig van. Als Koos te gestresst is kan hij onzindelijk worden. We zoeken voor hem dan ook een rustig huishouden waar niet te veel polonaise aan zijn lijf is. Wel wil Koos in zijn volgende huis graag naar buiten kunnen.

Koos is bij zijn vorige eigenaar iets te veel verwend. Hij is nu behoorlijk dik en moet écht hoognodig afvallen. Hij ligt op het moment voornamelijk in zijn mandje, erg zielig om te zien. We proberen hem nu met kleine stapjes af te laten vallen. We hopen dat dit in zijn nieuwe huisje doorgezet kan worden zodat hij langzaam wat kilootjes kwijt kan raken.
Koos heeft helaas slechte nieren en moet daardoor aan speciaal voer.

 

Gun jij Koos een rustige en stressvrije oude dag? Kom dan snel kennis maken!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda