Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ivar

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat Ivar.

Ivar is een leuk klein kereltje, qua formaat is het ongeveer een dwergkonijntje. Hij is vrij makkelijk en rustig van aard. Hij is erg lief en komt naar je toe voor aandacht, maar we denken dat steeds oppakken en verplicht knuffelen minder zijn ding is. Een erg lief en leuk huisgenootje zal hij echter zeker zijn! Misschien dat hij verder opleeft wanneer hij een leuk konijnenvriendinnetje heeft en dan wat drukker en vrolijker wordt. Ivar zou zowel binnen als buiten kunnen wonen mits zijn verblijf groot genoeg is, ook zo’n klein konijntje wil natuurlijk lekker kunnen rondhuppen. Ivar is bij ons zindelijk, hij doet alles keurig op de bak die in zijn verblijf staat, dus wat dat betreft zou hij prima los in huis kunnen rondhuppelen.

Naast een leuk nieuw vriendinnetje zoekt Ivar een mooie nieuwe woning met voldoende afleiding en bezigheden.

Ivar is bij ons in de opvang gecastreerd, hij kan dus nu gekoppeld worden aan een leuk vrouwtjeskonijn en samen met haar aan een leuke nieuwe fase in zijn leven beginnen. Heeft u al een klein vrouwtje zitten en zoekt u er een leuk mannetje bij of zoekt u een leuk koppeltje? Kom dan kijken bij Ivar!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen