Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ibbeltje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Ibbeltje is een mooi middenmaat konijn en zit intussen al een hele tijd bij ons in de opvang te wachten op een fijn eigen huis. De eerste tijd was ze een vrij schuw konijn, maar intussen is ze na al die tijd wel aan het loskomen en wordt ze steeds nieuwsgieriger. Nog steeds is drukte niet haar ding en is ze dus niet geschikt als knuffelkonijn voor kinderen.

Waarschijnlijk is deze mooie dame het beste op haar plek wanneer ze een mooi ruim buitenverblijf krijgt. Daar heeft ze dan de ruimte om te rennen, kan ze heerlijk konijn zijn en voelt ze zich veiliger dan wanneer ze binnen in huis woont. Natuurlijk met een leuke gecastreerde konijnenman erbij, want konijnen zijn echte groepsdieren. Heeft u zo’n mooi buitenverblijf met knappe konijnenman waar Ibbeltje echt konijn mag zijn? Kom dan zeker voor haar kijken!

 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen