Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ibbeltje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Ibbeltje is nog een vrij schuw konijn, om die reden is ze niet heel geschikt voor bij kleine kinderen. Veel liever verblijft ze in een buitenren dan binnen in een hokje en geniet volop om dan rond te rennen en gek te doen. De ren moet wel hoog afgerasterd zijn. Ibbeltje is wat zelfstandig en echt een konijn om op een afstandje van te genieten. Als u bijvoorbeeld een fijne konijnenbult heeft, of kunt genieten van een konijn in haar natuurlijke staat, dan is Ibbeltje helemaal het konijn voor u! Wie heeft dat mooie buitenverblijf voor Ibbeltje en waar ze kan leren samen te leven met andere konijnen?!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen