Nieuws

Mantelzorgontmoeting met lezing gezonde leefstijl

Jennifer Steevensz, orthomoleculair therapeut, vertelt dinsdag 17 maart, tijdens de Mantelzorgontmoeting, over een gezonde leefstijl. Ze geeft adviezen, over hoe je met de juiste voeding, aanpak en eventueel suppletie, ervoor kunt zorgen dat je zelf gezond blijft zodat je de zorg ook aankunt.

Er zal ruim aandacht zijn voor de uitleg over de juiste voeding, er zullen praktische tips gegeven worden om gelijk zelf aan de slag te kunnen en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Goed voor jezelf zorgen, dat is voor iedereen belangrijk maar voor mantelzorgers nog meer, aldus de organisatie van de Mantelzorgontmoeting. “Mantelzorgers zorgen met liefde voor hun partner, familielid, vriend of buur maar vergeten daarbij nogal eens zichzelf. Zorgen voor een ander is een taak die extra komt op de normale bezigheden als werk en gezin. Tijd voor jezelf schiet er dan wel eens bij in maar op zijn tijd ontspanning zoeken, maakt wel dat een mantelzorger het beter volhoudt en plezier houdt in het zorgen.”

De mantelzorgontmoeting is iedere tweede dinsdag van de maand en is van en voor mantelzorgers. Op deze avonden krijgen zij informatie en tips en wisselen zij ervaringen en emoties uit met elkaar. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Nieuw Zuid, Pr. Irenestraat 2 in Harlingen. Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met Johanna Schaap van het steunpunt Mantelzorg: j.schaap@harlingen.nl of 06-10890607.

|Doorsturen

BuienradarAgenda