Nieuws

LOEX mode & meer in Harlingen geopend

Harlingen is sinds Valentijnsdag (donderdag 14 februari) een nieuwe modespeciaalzaak rijker: LOEX mode & meer. Sonja de Groot-van der Veen heeft haar droom verwezenlijkt, namelijk het openen van een eigen modezaak. LOEX mode & meer is gevestigd op Simon Stijlstraat 5 en gespecialiseerd in kleding vanaf maat 42. De collectie bestaat uit voor Harlingen nieuwe merken, zoals Adia, Zoey, Twister, Vetono, Blue Frog, Ophilia en Via Donatella. “Een mooie aanvulling op de merken die al in de stad verkrijgbaar zijn.”

Sonja de Groot-van der Veen heeft jarenlang in modezaken in Harlingen gewerkt en altijd met veel plezier. “Het is super leuk om dames op kledinggebied te adviseren en dat ze blij de deur uit gaan. Op een gegeven moment gaat het echter toch kriebelen om voor jezelf te beginnen. Die kans heb ik gekregen en gepakt. Overigens met steun van Karla Swinkels-Jassies, want die heeft mij bij het hele traject in de voorbereiding geholpen en we zullen ook samen in de winkel staan.”

 

Volslanke dames

De collectie van LOEX mode & meer kenmerkt zich door de enorme combinatiemogelijkheden. “Daardoor kunnen wij volslanke dames van jong tot oud kleden. Door bepaalde kledingstukken met een knipoog te combineren, ontstaat er namelijk een compleet andere stijl. Van trendy en hip tot meer klassiek; alles is bij LOEX mogelijk. Zeker in combinatie met de accessoires, sjaals en armbanden die we ook in de winkel verkopen. Vandaar ‘mode & meer’.”

 

LOEX mode & meer is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Nieuwsgierig naar de collectie? Stap eens binnen of kijk op Facebook of www.loexmode.nl.

|Doorsturen