Nieuws

Ladies’ Circle in actie voor donaties Harlinger 11stedenzwemmer

Harlinger James Armstrong is één van de 111 zwemmers die met Maarten van der Weijden in de elf steden twee kilometer meezwemmen. Ladies’ Circle Noordwest Friesland heeft een actie op touw gezet voor het inzamelen van geld. Als hij meer dan € 2000 ophaalt, stellen de dames van de Ladies’ Circle zichzelf een dag beschikbaar om ergens de handen uit de mouwen te steken voor een maatschappelijk doel.

Kunt u wel wat vrijwilligers gebruiken voor een klus, een evenement of een ander maatschappelijk doel? Doneer dan minimaal € 22 aan James en meld de klus die u geklaard wilt hebben aan via ladiescircle.nwf@gmail.com. Komt de teller voor donaties aan James boven de € 2000? Dan kiezen de dames van de Ladies’ Circle een klus en gaan minimaal zes tot acht dames de hele dag aan de slag.

 

James Armstrong zwemt 11 keer 2 kilometer mee met Maarten van der Weijden. In maart gaf hij zich op. Na een testdag in Oosterhout, waar hij zes kilometer moest zwemmen, is James één van de 111 zwemmers die mogen meedoen. James is vastbesloten en traint elke dag. Meestal in het zwembad en sinds deze maand springt hij soms vanuit zijn tuin in de Bolswardervaart.

James: “Ik zwem mee met Maarten van der Weijden, omdat ik in mijn familie heb meegemaakt welke impact kanker heeft. Geld voor meer onderzoek is en blijft hard nodig. Daarnaast is de sportieve uitdaging en de training daarvoor een prima manier om mijn conditie en gezondheid te verbeteren.”

Een voorwaarde om mee te doen met de 11-stedenzwemtocht is dat elke zwemmer
€ 1000 binnenhaalt voor kankeronderzoek. De dames van de Ladies’ Circle helpen James en gebruiken hun netwerk om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Doneren kan op www.11stedenzwemtocht.nl. Zoek rechtsboven naar ‘SWIMJIM’, dan vind je de pagina waar je aan James kunt doneren.

|Doorsturen

BuienradarAgenda